top of page

tor. 22. aug.

|

Halden

Kurs: Effektiv strategi i praksis: Fra konsept til resultat

I de siste årene har Ole Gabrielsen jobbet med de fremste miljøene innen strategi, ledelse, endringsledelse og organisasjonskultur. I dette seminaret deler han teoretisk kunnskap, praktiske verktøy, personlige erfaringer og innsiktsfulle påstander, alt designet for å hjelpe deg å lykkes som leder.

Kurs: Effektiv strategi i praksis: Fra konsept til resultat
Kurs: Effektiv strategi i praksis: Fra konsept til resultat

Tid og sted

22. aug. 2024, 14:00 – 16:00

Halden, Storgata 15, 1776 Halden, Norge

Om arrangementet

Effektiv strategi i praksis: Fra konsept til resultat

I de siste årene har Ole Gabrielsen samarbeidet med noen av de fremste miljøene innen strategi, ledelse, endringsledelse og organisasjonskultur. I dette seminaret deler han både teoretisk kunnskap, praktiske verktøy, personlige erfaringer og innsiktsfulle påstander, alt designet for å hjelpe deg å lykkes som leder. 

Ole har en solid karriere som toppleder i både privat og offentlig sektor, og er nå en organisasjonsutvikler ved Høgskolen i Østfold og konsulent i Randel Consulting AS. Med over 20 års operativ ledererfaring, har han opparbeidet seg en unik bransjeinnsikt. Sammen med hans utdannelse innen forretningsutvikling, strategi og ledelse inspirerer han til målrettet innsats og tro på fremtiden.

Vi lever i en tid som er både utfordrende og spennende, hvor vi må navigere gjennom teknologiske, samfunnsmessige og forretningsmessige utfordringer. Suksess i dag ligger ofte i vår evne til å forstå og anvende elementer som digitalisering, kunstig intelligens og bærekraft. Ole mener at nøkkelen til suksess er å bygge en fleksibel, tydelig og helhetlig struktur og kultur, som fremmer strategirealisering og verdiskaping.

Kurset avsluttes med en After Work på på YANG for de som ønsker det. 

Pris:

Medlemmer: Gratis

Ikke-medlemmer: kr. 750,- 

Dele dette arrangementet

bottom of page