top of page

Dato og klokkeslett er ikke bestemt ennå

|

webinar

Kurs. Kunstig intelligens og åndsverksbeskyttelse

Kurs. Kunstig intelligens og åndsverksbeskyttelse
Kurs. Kunstig intelligens og åndsverksbeskyttelse

Tid og sted

Dato og klokkeslett er ikke bestemt ennå

webinar

Om arrangementet

Hvordan vil bruk av verktøy innen kunstig intelligens påvirke rettighetene til åndsverk som skapes i våre bedrifter.

Hva må du tenke på for å beholde åndsverksbeskyttelse for deres programvare? Hvilke fallgruver må bedrifter som tar i bruk slike verktøy være klar over?

Kurset holdes av Nicolai Halbo, Partner og leder for TMT hos Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS.

Nicolai Halbo leder SVWs høyt anerkjente avdeling for teknologi og medier. Med dyp ekspertise og omfattende erfaring innen digitalisering og IT-kontrakter, har Nicolai tidligere hatt stillingen som juridisk direktør for de nordiske landene i Capgemini.

Han spesialiserer seg ikke bare, men har også omfattende erfaring med ulike aspekter, som ERP-avtaler og IT-prosjekter, AI-avtaler, skyavtaler, kommersielle avtaler, lisensavtaler/modeller og generell kontraktsutforming.

Nicolai er godt involvert i oppstartsektoren innen teknologibransjen, og fungerer som en erfaren rådgiver for selskaper i tidlige stadier angående saker som kommersielle avtaler, lisensmodeller, innsamling av midler og immaterielle rettigheter.

Nicolai har spilt sentrale roller i utallige store digitaliseringsprosjekter både i privat og offentlig sektor. Med sin forretningsforståelse finner Nicolai konsekvent effektive løsninger på komplekse problemer.

Kurset foregår digitalt og lenke sendes til de påmeldte i forkant av kurset. 

Dele dette arrangementet

bottom of page