top of page

tir. 12. nov.

|

Halden

Kurs: Medietrening og krisehåndtering

Vi tilbyr kurs og arrangementer der medlemmene våre kan møtes for faglig påfyll, meningsutveksling og mingling.

Kurs: Medietrening og krisehåndtering
Kurs: Medietrening og krisehåndtering

Tid og sted

12. nov. 2024, 08:00 – 10:30

Halden, Storgata 15, 1776 Halden, Norge

Om arrangementet

Geir Lippestad og Morten Ulekleiv vil i dette kurset lære deg mer om medias arbeidsmetoder og hvordan du kan sette søkelys på din sak.

Du vil få innsikt i hvordan du gjør innsalg av en sak til media, hvordan du best forbereder deg til et intervju og hvordan du best opptrer i møte med media.

Vårt mål er at du skal bli motivert for å bruke media som en kommunikasjonskanal for gode saker, at du får gode råd om hvordan du kan utforme gode og tydelige budskap og gjøre deg forberedt på å for å få fram budskapet ditt i en intervjusituasjon der du har begrenset med tid og er under press.

Kurset er også for deg som ønsker å lære mer om kommunikasjonsberedskap og gi deg verktøy for å bli bedre til å kommunisere med målgrupper før, under og etter uønskede hendelser og kriser.

For krisehåndtering begynner lenge før en krise inntreffer. Bevisstgjøring, planlegging, trening og jevnlige øvelser er noen nøkkelord for å bli godt forberedt hvis krisen rammer din virksomhet.

Morten Ulekleiv er redaktør i Halden Arbeiderblad og har langfartstid i både VG og Fædrelandsvennen. Geir Lippestad er eier og driver av advokatfirmaet Lippestad og Bache. Han har tidligere vært byråd for næring og eierskap i Oslo.

Pris:

Medlemmer: Gratis

Ikke-medlemmer: kr. 3000,-

Dele dette arrangementet

bottom of page