top of page
Søk
  • Forfatterens bildeVeronika Lund

Best på service januar 2023! Tista senter stakk av med seieren!Av Scala Eiendoms 24 kjøpesentre fra nord til sør, stakk Tista senter nok en gang av med seieren «Best på service» i januar 2023!


Et glødende engasjement og varme for byen, butikkene «sine», deres ansatte og de lojale kundene. Det har Britt til de grader!


Britt Brattli har vært senterleder på Tista senteret siden 2006 og det er ingen tvil om at denne dama fortsatt brenner like mye for jobben sin, og for å legge til rette for gode handelsopplevelser.Tista senter er en av våre Halden-byggere i HNU og i tillegg en av flere bidragsytere til velkomstpakkene for nye tilflyttere til byen. Et samarbeidsprosjekt mellom Halden kommune og Halden Næringsutvikling.


Britt forteller om en spennende historie og reise hvor kundetilfredshet og en utpreget JA-mentalitet har vært sentralt for å kunne bidra til gode løsninger for både leietakere og kunder. Hun kan ikke fullrose eieren Scala Eiendom nok som hele veien har turt å satse på utvikling av senteret.


Et nytt bonusprogram er straks på plass og Britt gleder seg over å kunne levere enda flere fordeler for handlede på Tista senteret.


Takk for hyggelig prat og gratulerer med seieren🌟

13 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page