top of page
Søk
  • Forfatterens bildeVeronika Lund

Fantastisk godt oppmøte på vår årlige sommerfest! Se bildene her!

I går avholdt Halden Næringsutvikling sin Sommerfest for våre medlemsbedrifter, Halden-byggere og samarbeidspartnere.


Det ble servert velkomstdrikke, fingermat og et nydelig musikalsk jazzinnslag v/ Dina Billington og Ove Alexander Billington.


Seilhagen var fylt med 75 lokale og regionale næringsdrivende, og daglig leder Ingeborg Marie Østby Laukvik kunne ønske velkommen til det som er blitt en årlig tradisjon for foreningens medlemmer. Ingeborg takket næringslivet for deres viktige kraft og rolle for utviklingen av Halden, og i tillegg kunne hun gladelig fortelle om en god vekst i foreningen med 157 medlemmer p.t. Hilde Nomell Kynningsrud fra Kynningsrud og Niall O Muiré fra Bane NOR Eiendom presenterte det nystartede selskapet Kultur- og Teknologisentrum og fortalte om deres spennende prosjekt for å utvikle stasjonsområdet i Halden sentrum.

Kvelden ble rundet av med en flott og morsom operaforestilling ved Opera Østfold, hvor det også ble åpent for andre deltakere.

Vi er takknemlige for det gode samarbeidet med våre medlemmer og Halden byggere og vi vil takke for en fantastisk fin kveld sammen med dere alle!

45 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page