top of page
Søk
  • veronikalund

Høyskolen Østfold inviterer næringslivet til Bachelor-dag


Fremtidens behov løses best av de som selv skal være der!


Sted: Høgskolen i Østfold Campus Fredrikstad.

Tid: Tirsdag 24. oktober, kl.: 09:00 -16:00

Rom: S-401 med stands i nærhet til rommet


Instituttet for ingeniørfag ved Høgskolen i Østfold har et godt etablert samarbeid med næringslivet i vår region, som vi ønsker å utvikle videre. Nå har dere mulighet til få belyst utfordringer deres virksomhet står overfor samtidig som dere får et reelt samarbeid med våre studenter gjennom et bachelor- eller master-prosjekt. Våren 2023 leverte vi hele 43 bacheloroppgaver gjennom forskningsbaserte studentprosjekter (et bachelorprosjekt går over 1/2 år) til bedrifter og virksomheter i Østfold.

Multidisiplinært samarbeid er en forutsetning for å innfri bærekraftige målsetninger, dette håper vi å stimulere til gjennom våre bachelor- eller masteroppgaver. Dere er derfor hjertelig velkomne til å benytte dere av fremtidens arbeidskraft innen bygg og miljø, elektro: elektronikk og grønn energi, maskin: industriell produktutvikling, innovasjons- og prosjektledelse og Master Green Energy Technology og presentere deres prosjekter som tema for en bachelor- eller masteroppgave på «Bachelordagen» 24. oktober. Meld dere på her


Ta gjerne kontakt om dere ønsker informasjon om hva vi kan levere og les gjerne mer om våre tidligere prosjekter her.


På «Bachelordagen» får dere mulighet til å presentere deres bedrift og temaet dere ønsker å belyse i en bachelor- eller masteroppgave. Studentene vil så velge tema i samråd med veiledere. Dette er en fremgangsmåte vi har god erfaring med. Presentasjonen har en tidsramme på 15 minutter, som vi sterkt oppfordrer dere til å overholde. Vi vil også tilby et mingleområde hvor man kan ha en stand og ha en mer uformell prat med studentene utenom presentasjonene. Dere vil motta et mer detaljert program over dagen nærmere gjennomføring. Det er ikke et krav at bedriften må være tilstede hele dagen. Du er også velkommen om du bare er nysgjerrig på hva Høgskolen i Østfold kan gjøre for deg, uten forpliktelser til oppgaver for våren 2024.


Vi gleder oss til å møte dere!


22 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page