top of page
Søk
  • Forfatterens bildeVeronika Lund

Markedsutsikter, finansieringsmuligheter for næringslivet, og automatisert taxi i Halden

Dette var temaer på dagens medlemstreff på Thon Hotel i Halden.Bedriftsrådgiver i Sparebank 1 Østfold Akershus, Sondre Aabø, presenterte samarbeidet med Innovasjon Norge og deres tilbud om finansiering for innovative og raskt voksende bedrifter. Sondre bekrefter at flere startups og gründerbedrifter i Halden allerede er godt i gang med ordningen, og oppfordrer enda flere til å ta kontakt for å høre om deres bedrift er kvalifisert for slik type finansiering.


Henry Tvete, finanssjef i Sparebank 1 Østfold Akershus, ga oss et dypdykk rundt følgeeffektene av krigen i Ukraina, og utsiktene for nærings- og eiendomsmarkedet i tiden framover, i forhold til økte råvarepriser, inflasjon og renter. Et høystaktuelt tema som berører store deler av næringslivet. Det var god interaksjon i gruppa og medlemsbedriftene fikk gode svar og innsikt i hvordan næringslivet kan rigge seg best mulig, for fremtidig usikkerhet i markedet.


Trond-Atle Bokerød i mTabs avsluttet dagens medlemstreff med et inspirerende innslag om deres arbeid rundt den digitale tvillingen, som er utgangspunktet for deres friske satsning på automatisert taxikjøring i Halden. Prosjektets mål er å ha 15 ansatte i løpet av 2022 og å skape 350 nye arbeidsplasser innen 2026. Halden Næringsutvikling heier på satsningen og støtter prosjektet fullt ut! Stor takk til alle for god deltakelse og engasjement!
13 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page