top of page

tor. 05. sep.

|

Østgaard

CFO-nettverket - Horisont 2025

Like sikkert som at løvet faller er prognostisering og budsjettering på agendaen utover høsten. CFO-nettverket inviterer til en inspirerende start på dagen med blikket rettet mot 2025.

CFO-nettverket - Horisont 2025
CFO-nettverket - Horisont 2025

Tid og sted

05. sep. 2024, 08:00 – 10:00

Østgaard , Halden, Norge

Om arrangementet

Horisont 2025

Like sikkert som at løvet faller er prognostisering og budsjettering på agendaen utover høsten. CFO-nettverket inviterer til en inspirerende start på dagen med blikket rettet mot 2025. Her møter du sjefsøkonom Frank Jullum fra Danske Bank som presenterer makroutsiktene for neste år. Marius Kleven Gjermundsen presenterer hvordan NG Metall, en del av Norsk Gjenvinning, har utviklet sin prognose- og budsjettmodell til et sentralt styringsverktøy. CFO-nettverket er et åpent nettverk for alle som jobber bredt innen økonomifeltet. Arrangementet er lagt til idylliske Østgaard i Halden. Velkommen til samling den 5. september!

Program:

Makroutsiktene for 2025 Frank Jullum er en kjent profil fra Danske Bank. Frank vil gi innsikt i hva de økonomiske rammebetingelsene sannsynligvis blir i 2025 for din bedrift. Vi vil få presentert både nasjonale og internasjonale trender som påvirker de økonomiske forutsetningene vi opererer under.

NG Metall I prognose- og budsjettarbeidet er det viktig å kjenne de viktigste driverne som påvirker det finansielle resultatet. Utgangspunktet for NG Metall var en tradisjonell prognosemodell. Dette ga ikke det styringsverktøyet ledelsen hadde behov for. Marius vil fortelle om hvordan NG Metall og NG konsernet jobber med sine prognosemodeller som bygger på de viktigste driverne og hvordan selskapet benytter prognosen i virksomhetsstyringen.

Q&A Frank og Marius inviterer til diskusjon om utsiktene for 2025 og hvordan du utvikler gode modeller for økonomisk styring. Vi håper på stort engasjement fra salen. Q&A vil ledes av, Eddie Olsen fra PwC Østfold.

Frank Jullum er en del av Danske Bank Markets. Frank er ofte å se i media med prognoser og markedssyn. I år vant han Sammfunnsøkonomenes Prognosepris, hvor han traff best på de økonomiske prognosene for 2022. Han er en del av et nordisk team med sjeføkonomer fra Danmark, Sverige og Finland, og bidrar inn i nordiske rapporter som tar for seg utsiktene for norsk, og nordisk økonomi.

Marius Kleven Gjermundsen ble i 2019 en del av NG Group som senior business controller, og har senere bekledd roller som divisional CFO og Head of Group Finance. I dag er han CFO for konsernets divisjon for Metall og Elektronikkgjenvinning, en stilling han tiltrådte i januar 2024. Han jobbet tidligere i Mediehuset Nettavisen som Business Controller og ble senere Økonomisjef. Marius har en MBA fra Pace University - Lubin School of Business i New York, og en bachelorgrad i Finans fra Handelshøyskolen BI Oslo.

Målgruppe: CFO’er og andre med glødende interesse for CFO’ens rolle.

Pris: Gratis, servering av kaffe fra kl. 07.30

Arrangør: PwC og næringsforeningene i Halden, Fredrikstad og Sarpsborg

Dele dette arrangementet

bottom of page