Pressebilde%20HA%20K2_edited.jpg

Ingeborg Marie Østby Laukvik 

Daglig leder

Ingeborg startet som daglig leder i 2020,. Hun kom fra Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) hvor hun har jobbet med næringslivspolitikk og kompetansepolitikk siden 2014. I tillegg har hun hatt en rekke styre- og tillitsverv innen sektoren for høyere utdanning og forskning.

Øystein Falch 

Styreleder

Øystein Falch (63 år) er største eier og adm. dir. i GP-Gruppen. Øystein startet Halden Dataservice i 1989 og har lang styreerfaring fra andre organisasjoner, blant annet som styreleder i tidligere Halden Sparebank.

falch.jpg
IMG_1709_edited_edited.jpg

Sven Atle Olsen

Styremedlem

Sven-Atle Olsen (53 år) er Manufacturing Manager ved Nexans Norway, avdeling Halden. Sven-Atle er også styreleder for Halden Industriforening.

Hilde Kynningsrud 

Styremedlem

Hilde Kynningsrud (40 år) er daglig leder for Kynningsrud Eiendom Norge. Hilde har vært i Kynningsrud siden 2006 og jobbet tidligere i Finanshuset Acta. I tillegg har Hilde hatt styreverv i NSP Aid og Halden Topphåndball.

Hilde_DSC3759-Edit_nærbilde.jpg
marianne_edited.jpg

Marianne Olsen

Styremedlem

Marianne Olsen (46 år) er hotellsjef på Fredriksten Hotell. Marianne har jobbet med turisme i Halden siden 1998 og er styremedlem i Halden Turist og Opera Østfold

Jan Erik Erichsen

Styremedlem

Jan-Erik Erichsen (80 år) har lang erfaring fra næringslivet og politikken i Halden. Jan-Erik har vært en av initiativtakerne til Halden Næringsutvikling og har ansvar for prosjektet Kunnskap i Sentrum.

JEE med ramme.png
britt.jpg

Britt Brattli

Styremedlem

Britt Brattli (56 år) har vært Senterleder for Tista Senter siden 2006. Hun har tidligere jobbet innen sportsbransjen og vært næringskonsulent i Rakkestad kommune. Britt sitter også i styret i Opera Østfold.

Lars Jørgen Olsen

Styremedlem

Lars Jørgen Olsen (49 år) er avdelingsleder hos Sparebank1 Østfold og Akershus, og har tidligere jobbet som eiendomsmegler. Lars Jørgen har lang styreerfaring fra blant annet Halden Næringsråd, Arken AS og LL Prosjekt AS.

Lars%20J%C3%B8rgen%20Olsen%20S%C3%98A%20