top of page

ons. 06. sep.

|

Storgata 15

Kurs. Hvordan profilere bedriften din best mulig i SoMe

På dette kurset vil du få nyttige tips og verktøy for å øke engasjement i sosiale medier, slik at din bedrift blir enda mer synlig blant målgruppen.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Kurs. Hvordan profilere bedriften din best mulig i SoMe
Kurs. Hvordan profilere bedriften din best mulig i SoMe

Tid og sted

06. sep. 2023, 08:00 – 10:00

Storgata 15, Storgata 15, 1776 Halden, Norge

Om arrangementet

1.  Hvordan være kreativ og tenke utenfor boksen med få ressurser eller midler.  Og hvilke verktøy kan man bruke for å oppnå høye besøkstall og nasjonal oppmerksomhet på facebook, gjennom nyhetsbrev og sms. 

Ved Martin Gundersen, leder ved Brygga kultursal. Martin kommer til å presentere hvordan Brygga har klart å innta posisjonen som Østfolds fremste kulturhus med de største artistene til tross for å ikke være den største byen.

2. Hvordan skape engasjement på LinkedIn, samt tips og råd for bedre synlighet av din merkevare på plattformen.

Ved Magnus Kristiansen, CMO i Nordic Crane Kynningsrud. Magnus jobber med markedsføring, kommunikasjon og sosiale medier for Nordic Crane i Norge, Sverige og Danmark. Han har LinkedIn som sin favoritt og skal snakke om hvordan de tenker digital markedsføring i Nordic Crane og hvordan de bruker LinkedIn i sin markedsføring.

3.  Hvorfor bruke Instagram? Du vil få tips om formater, visuell merkevarebygging og fordeler og ulemper med krysspublisering.  

Ved Ine Granberg Rekstad & Sara Marie Gran. Ine er markedssjef i Destinasjon Halden, og daglig leder i Gran. Har utdannelse i Kreativ markedskommunikasjon og kan få overtenning av gode markedsplaner og analyser. Jobber til daglig med digital markedsføring av Halden som destinasjon gjennom nettside, Facebook og Instagram. Har stor interesse for digital merkevarebygging, og hvordan bedrifter kan uttrykke seg og synliggjøre seg effektivt gjennom de ulike kanalene . Sara Marie er digital rådgiver i Gran  med hjerte for vakkert innhold på sosiale medier. Gnisten tennes når det for skal utvikles en visuell merkevare.

Pris:

Medlemmer: gratis

Ikke-medlemmer: kr. 300,-

Dele dette arrangementet

bottom of page