top of page

ons. 11. jan.

|

Berg i Østfold

Ordførerens frokostmøte

Ordførerens frokostmøte er en møteplass for næringslivet og arrangert av Halden Kommune. Halden Næringsutvikling har fast innslag på møtene.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Ordførerens frokostmøte
Ordførerens frokostmøte

Tid og sted

11. jan. 2023, 08:00 – 10:00 CET

Berg i Østfold, Svinesundsveien 334, 1789 Berg i Østfold, Norge

Om arrangementet

Vi starter som vanlig med kaffe, te og bakevarer kl. 08.00.

Dagens tema og innledere:

Ordfører ønsker velkommen

GG Gruppen v/Bobo Garder GG Gruppen har betydelige eierinteresser i selskaper tilknyttet entreprenørvirksomhet og eiendomsutvikling. GG Gruppen utvikler en av Europas største og mest allsidige næringsparker, Viken Park.

Batteriretur v/Per Magnus Karlsson Batteriretur samler inn og gjenvinner alle typer batterier fra hele Norge. Gjennom snart 25 år har de utviklet sikre og effektive løsninger for innsamling av batterier og investerer store ressurser for å utvikle fremtidens løsninger allerede i dag.

Hafsrød v/Ingeborg Anker-Rasch I 2022 ble de tildelt Klima Østfolds klimapris for deres arbeid med skogforvaltning over mange år. I løpet av sommeren fikk de deres første hele   sesong med utleie av den oppgraderte skogskoia Klevtangen. I tillegg har de utviklet Hafsrød skogskasse – et mattilbud for deres overnattingsgjester der   de tilbyr elggryte utviklet av Curtisen, samt frokost basert på lokale   produkter fra Østfold.

Eagle v/COO Johnny Slåtland og Salgssjef Marius Thunæs Eagle AS er et privat investeringsselskap med virksomhet innenfor Industri, Shipping og Eiendom. Selskapet ble stiftet i 1982 og har opparbeidet seg en   bred portefølje av industrielle selskaper og finansielle investeringer. Eagle er gründere av blant annet Teknotherm Gruppen og Therma Industri, og har per i dag eierinteresser i til sammen 24 selskaper fordelt på 11 land og 25 lokasjoner. To dager før jul fikk selskapet nok en kontrakt knyttet til et havvind-prosjekt. Denne gangen på britisk sektor i Nordsjøen, og den tredje i løpet av forholdsvis kort tid.

Halden Næringsutvikling informerer

Sted: Grimsrud AS, Svinesundveien 334

Påmeldingsfrist: mandag 9. januar kl. 12.

Hold av tidspunkte for de neste Ordførerens frokostmøter:

8. februar kl. 8 - 10

8. mars kl. 8 - 10

12. april kl. 8 - 10

10. mai kl. 8 - 10

14. juni kl. 8 - 10

Dele dette arrangementet

bottom of page