top of page

ons. 08. feb.

|

Norske Skog Saugbrugs AS

Ordførerens frokostmøte

Ordførerens frokostmøte er en møteplass for næringslivet og arrangert av Halden Kommune. Halden Næringsutvikling har fast innslag på møtene.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Ordførerens frokostmøte
Ordførerens frokostmøte

Tid og sted

08. feb. 2023, 08:00 – 10:00 CET

Norske Skog Saugbrugs AS, Tistedalsgata 9-11, 1772 Halden, Norge

Om arrangementet

Vi starter som vanlig med kaffe, te og bakevarer kl 08.00. 

Sted: Norske Skog Saugbrugs, Tistedalsgata 9-11 (administrasjonsbygget)

Dagens tema og innledere:

Ordfører ønsker velkommen

Norske Skog Saugbrugs v/Per Ivar Berg

Saugbrugs ble grunnlagt i 1859, og ble en del av Norske Skog i 1989. I dag er Norske Skog Saugbrugs en av de største og mest moderne produksjonsenhetene for SC magasinpapir i verden.

Norsk kjernekraft v/Håvard Kristiansen

Historien om Norsk Kjernekraft går tilbake til sommeren 2022, da selskapet ble etablert av M Vest-gruppen som har hovedsete i Bergen. Trond Mohn og Lars Moldestad er de største eierne. Etter flere år med analyser, var tiden moden for å starte et selskap med målsetning om å bygge og drifte små, modulære kjernekraftverk.

Studentparlamentet Høgskolen i Østfold v/Sarah Naomi Lunner

Studentparlamentet er høgskolens øverste studentorgan. Studentparlamentet skal fremme studentenes synspunkter og ivareta studentenes interesser på faglige, økonomiske, sosiale og kulturelle områder ved Høgskolen i Østfold. Studentene er svært viktig for Halden og for hele regionen.

Dignio v/Tonje Heyn

Dignio ble startet opp i 2010 av fem gründere fra Fredrikstad. De jobbet med ideen sin ved siden av vanlige jobber, men i 2012 sa de opp jobbene sine og flyttet inn i garasjen til én av gründerne. Dignio startet ikke med teknologien som utgangspunkt, men med problemet de ønsket å løse. Helsevesen over hele verden er under sterkt press, og med en aldrende befolkning er behovet for nye løsninger for å gjøre helsevesenet mer bærekraftig uunngåelig. Drømmen deres er at de kan ha en positiv innvirkning på alle sentrale interessenter i helseverdikjeden – pasientene og deres familier, helsepersonellet, helseorganisasjonene og budsjettholderne. Dignio har nærmere 200 norske kommuner på kundelisten, i tillegg til en rekke sykehus. De er i dag tilstede i fire land: Storbritannia, USA, Island og Norge.

Halden Næringsutvikling informerer

Påmeldingsfrist: mandag 6. februar kl. 12.

Hold av tidspunktene i din kalender for de neste Ordførerens frokostmøter:

8. mars kl. 8 - 10

12. april kl. 8 - 10

10. mai kl. 8 - 10

14. juni kl. 8 - 10

Dele dette arrangementet

bottom of page