top of page

ons. 08. mars

|

Halden

Ordførerens frokostmøte

Ordførerens frokostmøte er en møteplass for næringslivet og arrangert av Halden Kommune. Halden Næringsutvikling har fast innslag på møtene.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Ordførerens frokostmøte
Ordførerens frokostmøte

Tid og sted

08. mars 2023, 08:00 – 10:00 CET

Halden, Oscars gate 8, 1771 Halden, Norge

Om arrangementet

Vi starter som vanlig med kaffe, te og bakevarer kl 08.00

Sted: Frelsesarmeen, Oscarsgate 8

Dagens tema og innledere:

Ordfører ønsker velkommen

Ernex v/Charlotte Løken Ernex sin historie går tilbake til 1952. Ernex er en tradisjonsrik bedrift fra Halden med to sterke merkevarenavn, Gjerdesagen og Grimstål. Charlotte Løken er daglig leder i Ernex og den første kvinnelige lederen bedriften har hatt.

En inkluderende russetid for alle v/Aurora Heli Hansen og Tuve Bjerke Russestyret ved Halden videregående skole har tatt viktige grep for å sikre at alle russ som ønsker det kan ta del i feiringen. Russestyret vil også presentere muligheter for samarbeid med næringslivet.

Spirelykke v/Silje Bukholm Lidenskapen har blitt levebrød. I yrkeslivet har hun gjennom årene hjulpet utallige gründere i gang. Nå er det hun selv som har skapt sin egen virksomhet.

Opplæringspakke for næringslivet for et demensvennlig samfunn v/Anniken Nilsen

Et mer demensvennlig samfunn er avgjørende for mange og bra for alle. Personer med demens blir mer selvhjulpne og kan leve aktive liv lengst mulig. Ved å bli møtt med respekt og forståelse, vil personer med demens og deres pårørende oppleve trygghet, frihet og verdighet. Kunnskapen bidrar til at arbeidshverdagen til personer i ulike serviceyrker blir enklere, og kommuner og servicenæringer som deltar får et positivt omdømme.

Halden Næringsutvikling informerer

Påmeldingsfrist: mandag 6. mars kl. 12.

Dele dette arrangementet

bottom of page