top of page

ons. 13. sep.

|

Halden

Ordførerens frokostmøte

Ordførerens frokostmøte er en møteplass for næringslivet og arrangeres av Halden Kommune og Halden Næringsutvikling.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Ordførerens frokostmøte
Ordførerens frokostmøte

Tid og sted

13. sep. 2023, 08:00 – 10:00 CEST

Halden, Busterudkleiva 54, 1782 Halden, Norge

Om arrangementet

Dagens tema og innledere:

Ordfører ønsker velkommen

Felleskjøpet - visjon og mål v/ Gard Inge Olstad, direktør detaljhandel Norge og Torhild Grimseth Huseby, butikksjef Felleskjøpet Halden

Bærekraftig landbruk har alltid handlet om å etterlate gården i enda bedre stand til neste generasjon. For å få til det må bonden drifte lønnsomt og tenke langsiktig. Slik har Felleskjøpet og bonden jobbet sammen i generasjoner med å dyrke jord og godt dyrehold.

Nå står bonden og samfunnet foran store klimautfordringer. Som næring er de blant de første til å kjenne konsekvensene av klimaendringer på kropp og åker. Det har gjort dem til tilpasningsdyktige innovatører innen klima. Denne energien tar de med seg inn i arbeidet med å oppfylle klimaforpliktelsene, og sammen skal de sørge for grønne fremskritt som skaper verdens mest bærekraftige landbruk.

Vipo Nordic v/ Thor Mosaker, daglig leder

VIPO Nordic AS ble stiftet i Halden september 2019. Selskapet baserte opprinnelig sin forretningsmodell på videobasert rekruttering, men har endret forretningsmodell til kunnskapsdeling internt i bedrifter på en enkel og intuitiv måte, basert på samme digitale plattform.

Som følge av den nye satsningen, gjennomgikk selskapet en restrukturering og emisjon mot gründerne og ansatte i juni 2023, og ansatte ny leder på heltid i juni i år.

Vipo Nordic AS har fått Saugbrugs som betalende kunde. Tilbakemelding fra brukere er at de sparer 80% av tiden på opplæring for de spesifikke kompetanseområdene systemet dekker. Selv om produktet er ferdig og klar for markedet, har selskapet planer om å videreutvikle teknologien ved mer avansert kunstig intelligens og bruk av AR.

Omställning och Utveckling – kort tillbakablick i spåren av pandemin  men nu ser vi framåt. v/Richard Holm, Näringslivsansvarig Strömstad kommun

Näringslivsarbetet i Strömstad kommun: Pandemin gjorde att vi fick organisera om oss – ställa om. Nu ser vi framåt med kärnfrågorna kring befintliga näringslivet utmaningar, kring breddning och samverkan. Grön omställning, hållbarhet och energiförsörjning genomsyrar allt arbete på kort och lång sikt.

Felles skolemesse for alle elevbedrifter og ungdomsbedrifter v/Kathrine Tallis, rådgiver Ungt Entreprenørskap

Ungt Entreprenørskap samarbeider med alle skolene i Halden, fra grunnskole via vgs til høgskolen. Dette skoleåret har vi et spennende prosjekt sammen med Halden Næringsutvikling, Halden kommune, Halden vgs og alle ungdomsskolene. I januar arrangerer vi en felles skolemesse for alle elevbedrifter og ungdomsbedrifter, alle under samme tak på Halden vgs. Her får næringslivet en unik sjanse til å møte fremtidens verdiskapere i Halden.

Halden Næringsutvikling informerer om Høstmarkedet som avholdes i Halden 16. september.

Påmeldingsfrist: mandag 11. september kl. 14

Dele dette arrangementet

bottom of page