top of page

ons. 08. nov.

|

Halden

Ordførerens frokostmøte

Ordførerens frokostmøte er en møteplass for næringslivet og arrangert av Halden Kommune. Halden Næringsutvikling har fast innslag på møtene.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Ordførerens frokostmøte
Ordførerens frokostmøte

Tid og sted

08. nov. 2023, 08:00 – 10:00 CET

Halden, Tistedalsgata 9-11, 1772 Halden, Norge

Om arrangementet

Dagens tema og innledere:

Ordfører ønsker velkommen

Norske skog Saugbrugs v/Øystein Austerheim Saugbrugs har i mer enn 160 år benyttet skogen som ressurs for å skape utvikling og vekst i Halden. Selv om papirproduksjon er bærebjelken i bedriften, har de gjennom forskning og utvikling klart å skape nye og bærekraftige bruksområder og produkter basert på norsk gran. Biokompositten CEBICO og nanocellulosen CEBINA er to av disse innovative fiberproduktene som nå er på vei ut i markedet.

Aasekjær miljøpark v/ Einar Egeland og Kjell-Arne Leinum Aasekjær Miljøpark er en del av Skolt sin satsning på det grønne skiftet og sirkulær økonomi. Deres visjon er å ha en ledende rolle i å redusere behovet for å ta ut nye ressurser av naturen. De satser på sirkulær økonomi og ikke lineær økonomi.

Völur v/ Robert Ekrem Siden 2019 har oppstartsselskapet Völur utviklet programvare for kjøttindustrien. Ved å kombinere data og kunstig intelligens skal selskapet bidra til å optimalisere utnyttelsen av hvert dyr, og øke fortjenesten.

Halden Næringsutvikling v/ Ingeborg Laukvik Forretningsmuligheter i sirkulærøkonomien. Rest- og sidestrømmer fra industrien og byggenæringen kan potensielt benyttes og danne grunnlag for økt verdiskaping i etablerte bedrifter eller benyttes som en ressurs for nyopprettede bedrifter.

Påmeldingsfrist: mandag 6. november kl. 14.00

Dele dette arrangementet

bottom of page