top of page

ons. 19. apr.

|

Grålum

Østfoldkonferansen 2023 - Næringslivets Hovedorganisasjon

Velkommen til den største møteplassen for arbeidslivet i Østfold og Follo. Her samles regionens mest spennende stemmer både på scenen og blant publikum. Velkommen til regionens bedrifter, tillitsvalgte, offentlige samarbeidspartnere og akademia.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Østfoldkonferansen 2023 - Næringslivets Hovedorganisasjon
Østfoldkonferansen 2023 - Næringslivets Hovedorganisasjon

Tid og sted

19. apr. 2023, 09:00 – 23:00

Grålum, Bjørnstadveien 12, 1712 Grålum, Norge

Om arrangementet

Arbeidslivet i Østfold og Follo påvirkes av en urolig verden rundt oss, 

men det gir også muligheter. Østfoldkonferansen er arenaen som understreker hvor viktig det er å jobbe sammen, hvilke konkurransefortrinn vi faktisk har og kan være stolte av, samt ikke minst hvordan inkludering og næringsutvikling henger sammen.

VELKOMMEN OG ÅPNING  

Østfoldkonferansen anno 2023 sparkes i gang av Johan Edvard Grimstad, leder av Partnerskap for Næringsutvikling i Østfold og Fylkesråd for næring og tannhelse (Sp) i Viken Fylkeskommune, sammen med dagens konferansier, Cornelia Bjørke-Hill,  Head of Group Communications and PR i Simployer.

DEL 1: GRØNN KONKURRANSEKRAFT 

Både global klimapolitikk og raskere teknologiutvikling endrer   rammebetingelsene for norsk næringsliv. Hvilke muligheter ligger i det grønne   skiftet? Vi tar tempen på utvikling av grønn konkurransekraft i vår region.   Hør hvordan finansnæringen kan være katalysator for grønn omstilling og   kompetanseløftet som skal til for å komme dit.

DEL 2: VI OG VERDEN

Verden rundt oss er mer urolig enn noen gang med krig i   Europa, energi og leverandørutfordringer samt et uforutsigbart marked for   mange. Hvordan påvirker dette bedrifter og arbeidsplasser i Østfold og Follo?   

Hvordan bør vi jobbe sammen og hvilke muligheter bør vårt næringsliv gripe nå?

DEL 3: INKLUDERENDE ARBEIDSPLASS

Hvordan kan systematisk arbeid med inkludering bidra til å   løse bedriftenes behov for kompetanse, arbeidskraft og samtidig til å   redusere utenforskap? Hva er oppskriften på en inkluderende arbeidsplass for   å øke verdiskaping? I urolige tider kan bedriftenes fokus på samarbeid,   engasjement og motivasjon utgjøre en stor forskjell! Hvordan kan du som leder   jobbe for å sikre fortsatt godt engasjement og motiverte ansatte i din   bedrift?

INSPIRASJON OG WRAP UP

AFTER WORK

Se innledere og hele programmet her.

Dele dette arrangementet

bottom of page