top of page

ons. 14. feb.

|

Haldens Klub selskapslokaler

Velkommen til Årsmiddag i Halden Næringsutvikling (Kun for medlemmer)

Årets ultimate møte- og mingeplass for næringslivet i Halden!

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Velkommen til Årsmiddag i Halden Næringsutvikling (Kun for medlemmer)
Velkommen til Årsmiddag i Halden Næringsutvikling (Kun for medlemmer)

Tid og sted

14. feb. 2024, 19:00 – 23:50 CET

Haldens Klub selskapslokaler, Borgergata 5, 1767 Halden, Norge

Om arrangementet

Medlemmer vil få tilsendt invitasjon.

Det er en stor glede for Styret og Administrasjonen å invitere deg til Halden Næringsutviklings årsmiddag 2024! 

Arrangementet finner, som tidligere år, sted i  selskapslokalene til Haldens Klub onsdag 14. februar fra kl. 19.00 med mingling, like etter foreningens             Generalforsamling (kl. 17.45 – 19.00).

Styret har et klart ønske om å gjennomføre et samlet generalforsamlingsopplegg, i tre deler. Den vedtektsbestemte generalforsamlingen, den viktige minglingen og den attraktive årsmiddagen. Vårt mål er klart. Vi ønsker å legge til rette for årets ultimate møte- og minglingsplass for næringslivet i             Halden.

Årsmiddagen byr på en unik mulighet for våre medlemmer til å bygge nettverk og treffe gamle  kjente. I tillegg til det kulinariske, byr vi på et spennende             innspill fra Eika Gruppens frittalende sjeføkonom, Jan Ludvig Andreassen, i tillegg til opplevelser av kulturell art.

Av plasshensyn er vi nødt til å praktisere førstemann til mølla-prinsippet, og vi oppfordrer derfor til å sende påmelding tidlig for å være sikret plass. Skulle det             oppstå en situasjon med overbooking, forbeholder vi oss retten til å fordele plassene slik at flest mulig av våre medlemmer blir representert.

Påmelding skjer her innen tirsdag den 6. februar kl 1600, og vi ber om at dere spesifiserer eventuelle allergier. Påmeldingen er bindende.

Egenandelen er kr. 1 100,- for én person fra hver medlemsbedrift. For en ekstra person betaler man kr. 1 600,- (selvkost). Beløpet inkluderer 3-retters middag, rikelig med drikke til maten og kaffe.

Vi gjør oppmerksom på at våre Halden-bygger Pluss»-medlemmer har én gratis plass og to plasser til selvkost.

Antrekk: Pent, gjerne mørk dress

Hjertelig velkommen til en viktig møteplass!

Dele dette arrangementet

bottom of page