top of page
Søk
  • Forfatterens bildeVeronika Lund

Velkommen til lysfest i Halden 28. oktober 2021!

Fakler blir delt ut til alle fremmøtte, og vi går sammen i tog for å markere lys og håp for fremtiden. Toget ledes av Halden Skolemusikkorps. Fakkeltoget går fra Busterudparken til Halden torg. Det blir underholdning, sang og dans, og butikkene holder åpent til 20.00 denne dagen. Trond Henriksen v/Kirkens Bymisjon er konferansier.
Busterudparken, 17.30–18.00, blir det appell av Trond Henriksen fra Kirkens bymisjon, sang av Halden barne- og ungdomskor og Halden Danseskole fremfører dans. Ca 18.05 marsjerer vi nedover Storgata, ledet av Halden Skolemusikkorps i front.


På torget, 18.15-19.00, blir det ulike innslag fra artister som Runar Jahnsen, Marte Kari Melkerud, Westby Bluesband og Halden Storband med solist Margrete Simensen. Prest, Berit Øksnes, holder


Kirkens Bymisjon serverer kakao fra teltet på torget.


Vi ønsker å rette en ekstra stor varme og oppmerksomhet til barn og unge, ved å oppfordre til å gi et bidrag til Skattekammeret i Halden. Skattekammeret er Kirkens Bymisjons utlånsentral der barn og unge opp til 18 år kan låne sports- og fritidsutstyr gratis.

Vipps et valgfritt beløp til 70373.


Velkommen til en koselig og stemningsfull kveld i Østfolds fineste by :)


Aktivitetene finner sted på Torget, i Storgata og Busterudparken.

12 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page