top of page

tir. 14. nov.

|

Litteraturhuset

CFO-nettverket: Fremtidens økonomifunksjon – møt Microsoft Norge

Velkommen til en sniktitt inn i fremtiden. Vi inviterer til spennende innlegg om digital transformasjon og AI spesielt rettet mot CFO’en. Microsoft Norge og Cicero Consulting vil dele sin innsikt i modern finance-transformasjonen.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
CFO-nettverket: Fremtidens økonomifunksjon – møt Microsoft Norge
CFO-nettverket: Fremtidens økonomifunksjon – møt Microsoft Norge

Tid og sted

14. nov. 2023, 08:00 – 10:00

Litteraturhuset, Storgata 11, 1607 Fredrikstad, Norge

Om arrangementet

CFO-nettverket: Fremtidens økonomifunksjon – møt Microsoft Norge

PwC Østfold og næringsforeningene i Sarpsborg, Halden og Fredrikstad inviterer til en spennende formiddag om digital transformasjon og AI spesielt rettet mot CFO’en. Microsoft Norge og Cicero Consulting vil dele sin innsikt i hvordan modern finance-transformasjonen endrer CFO’ens og økonomifunksjonens rolle. Velkommen til en sniktitt inn i fremtiden.

Et viktig mål med nettverket er å gi CFO’er en arena hvor de blir bedre kjent med andre i samme posisjon. Det er derfor satt av god tid til mingling.

Program:

Modern finance i Microsoft Fredrik Sætre er blant de som best kjenner Microsoft’s teknologi og hvilke verdier teknologien gir. Han har sammen med CFO i Microsoft utarbeidet et spennende program for oss. Han skal snakke om reisen til Microsoft’s økonomiavdeling de siste årene, under deres «modern finance»-transformasjon, gjennom bruken av dataplattform, kunstig intelligens og lavkodeløsninger. Han vil også gå inn på hvordan kunstig intelligens blir en essensiell del av hverdagen til brukere av forretningsapplikasjoner og det nye digitale landskapet.

Q&A  Fredrik Sætre og Christer Løvaas, Head of Business Design hos Itera, inviterer til diskusjon om modern finance og AI. Vi håper på stort engasjement fra salen. Q&A vil ledes av initiativtaker til nettverket, Eddie Olsen fra PwC Østfold.

Målgruppe: CFO’er og andre med glødende interesse for CFO’ens rolle

Velkommen!

Pris: Gratis, servering av kaffe og te fra kl. 07.45

Arrangør: PwC og næringsforeningene i Sarpsborg, Halden og Fredrikstad

Dele dette arrangementet

bottom of page