top of page

ons. 29. mai

|

Grålum

CFO-nettverket: Kraftmarkedet sett fra innsiden

Velkommen til nytt møte for nettverket for CFOer.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
CFO-nettverket: Kraftmarkedet sett fra innsiden
CFO-nettverket: Kraftmarkedet sett fra innsiden

Tid og sted

29. mai 2024, 08:00 – 10:00

Grålum, Kalnesveien 5, 1712 Grålum, Norge

Om arrangementet

CFO-nettverket: Kraftmarkedet sett fra innsiden

Hvordan settes prisene og hvordan opererer Østfold Energi som produsent i kraftmarkedet? 

PwC Østfold og næringsforeningene i Sarpsborg, Fredrikstad og Halden inviterer til en spennende morgen med Østfold Energi. Vi får også et innblikk i økonomifunksjonen i Østfold Energi.

Et viktig mål med nettverket er å gi CFO’er en arena hvor de blir bedre kjent med andre innen samme fagfelt. Det er derfor satt av god tid til mingling.

Program:

CFO Trine Berg fra Østfold Energi Bli kjent med Trine Berg. Hvilke satsinger og prioriteringer har konsernet og hvilket fokus har Trine som CFO? Sterke svingninger i strømprisen og store endringer knyttet til elektrifiseringen av Norge byr på spesielle utfordringer. Et spennende foredrag om hvordan hun tilpasser seg de omskiftelige betingelsene.

Kraftmarkedet Terje Lund gir et innblikk i prising av kraft og sikringsinstrumenter. Han vil gi en nyansert beskrivelse av hvilke drivere som påvirker strømprisen. Terje vil også gå inn på kraftsituasjonen i Østfold, hva er status og hva må til for at vi skal kunne få til elektrifiseringen.

Q&A Terje og Trine inviterer til diskusjon om kraftmarkedet og virksomhetsstyringen i Østfold Energi. Vi håper på stort engasjement fra salen. Q&A vil ledes av initiativtaker til nettverket, Eddie Olsen fra PwC Østfold.

Trine Berg er direktør for økonomi, finans og risiko i Østfold Energi. Trine kom til Østfold Energi i desember 2021 fra stillingen som økonomisjef i Eurofins Norge NSC. Hun har også bakgrunn som økonomisjef i Saint-Gobain Glassolutions. Trine har en Bachelor i økonomi og en Executive Master of Management med spesialisering i skatt og avgift fra Handelshøyskolen BI.

Terje Lundby er leder for krafthandel i Østfold Energi. Avdelingen har ansvaret for planleggingen og forvaltningen av selskapets vannkraftproduksjon. Han har også lang erfaring fra ulike analysestillinger i Statkraft, hvor han blant annet var leder for de kontinentale kraftanalysene. Terje er sivilingeniør innen industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU.

Målgruppe: CFO’er og andre med glødende interesse for CFO’ens rolle.

Pris: Gratis, servering av frokost fra kl. 07.30

Arrangør: PwC og næringsforeningene i Sarpsborg, Halden og Fredrikstad

Sted: Kalnesveien 5, 1712 Grålum

Det er et begrenset antall gjesteplasser på utsiden av Kalnesveien 5. Alternative parkeringssteder er Inspiria Science Center og Quality Hotel Sarpsborg.

Dele dette arrangementet

bottom of page