top of page

ons. 27. sep.

|

Halden

Gründertreff

Drømmer du om å starte egen bedrift? Har du startet egen bedrift? Bli med på gründertreff og få inspirasjon og treff mennesker som er i samme båt.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Gründertreff
Gründertreff

Tid og sted

27. sep. 2023, 17:00 – 19:00

Halden, Storgata 15, 1767 Halden, Norge

Om arrangementet

Drømmer du om å starte egen bedrift? Har du startet egen bedrift?

Bli med på gründertreff og få inspirasjon og treff mennesker som er i samme båt

Historiene

Historien om Spirelykke

v/Silje Bukholm - Gründer

Spirelykke® hjelper folk å komme nærmere seg selv og naturen ved å hjelpe dem å dyrke sine egne planter. Ved å levere kurs digitalt kombinert med å sende dem riktig frø, jord og utstyr, garanterer vi at de vil lykkes, og at de vil kunne dyrke planter de aldri har gjort før. Vi skaper unike opplevelser for våre kunder i å mestre nye ferdigheter, kombinert med glede og lykke. Aka SPIRELYKKE.

Historien om MS Brekke - Opplev Haldenkanalen

v/Inger Midttun Lie - Gründer

Hør historien om hvordan 6 gründere bestemte seg for å kjøpe båten og starte opp et unikt samarbeide med en rekke andre gründere fra byen vår. MS Brekke tar deg med på cruise gjennom Norges eldste kanalsystem, fra Brekke sluser, Europas høyeste sammenhengende slusetrapp.

Historien om Stenudden Panorama og utvikling i grensetraktene

v/Sten Kilander - Gründer

Hør historien om hvordan Sten Kilander bestemte seg for å utvikle et unikt hytteområde. Stenudden Panorama ligger i hjertet av et av Skandinavias flotteste fritidsområder. Värmland og Dalsland er fortsatt en uoppdaget perle for svært mange. Sten jobber for å utvikle både Stenudden, et museum og en mulig ny kanal som vil påvirke mennesker på begge sider av grensen.

Arrangørene

Etablerertjenesten Søndre Viken

Etablerertjenesten Søndre Viken lever opp til slagordet: "Alt du trenger for å starte egen bedrift!"

v/ Uno Dahl Henriksen - Etablerertjenesten Søndre Viken - Initiativtaker til dagens seanse.

Uno har lang erfaring innen karriereveiledning og oppstart av nye bedrifter. Han har inspirert og hjulpet en rekke gründere. Han forteller om hva Etablerertjenesten kan hjelpe deg med.

Halden Næringsutvikling

Styrken ligger i felleskapet - Hvordan kan Halden Næringsutvikling inspirere og bistå med en vellykket oppstart?

v/Ingeborg Marie Østby Laukvik - Daglig leder - Halden Næringsutvikling

Halden Næringsutvikling er Haldens største felleskap for bedrifter. De er en viktig pådriver for å utvikle næringslivet og har et stort hjerte for oppstartsbedrifter. Hvordan kan du som grunder dra nytte av felleskapet, arrangementene og møteplassene?

Skobutikken Coworking

Trenger du en fleksibel arbeidsplass? Gründertreff deltakere får tilbud om å prøve ut tilbudet gratis i en uke.

Hos oss kan du jobbe i lyse, trivelige og nyoppusede lokaler. Velg mellom åpent landskap, eget kontor eller delt kontor. Moderne fasiliteter inkludert møterom, telefonrom, kurslokale, wifi, lunchområde, kaffemaskin, espressomaskin, printer og trivelige og inspirerende coworkere.

Smart Innovation Norway

Det grønne skiftet og nye, bærekraftige arbeidsplasser - Smart Innovation Norway er blant de fremste i Norge

Smart Innovation hjelper bedrifter og grundere med anvendt forskning, innovasjon og kommersialisering innen bærekraftig energi, anvendt kunstig intelligens, digitalt entreprenørskap, smarte byer og sosial og atferdsmessig innovasjon.

Dele dette arrangementet

bottom of page