top of page

tir. 26. jan.

|

Teams

Hva har Covid 19 gjort med handlevanene våre?

Harald Jachwitz Andersen er direktør for Virke Handel. I dette frokostseminaret vil han dele fakta og refleksjoner om: - Hva kan vi forvente av norsk handel i 2021? - Hvordan påvirker digitalisering og grensehandel næringene? - Hvilke bransjer var vekstvinnere i 2020?

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Hva har Covid 19 gjort med handlevanene våre?
Hva har Covid 19 gjort med handlevanene våre?

Tid og sted

26. jan. 2021, 08:00 – 9:00

Teams

Om arrangementet

Halden Næringsutvikling presenterer: Hva gjør Covid-19 med handlevanene våre og hva kan vi forvente av norsk handel i 2021?

Koronapandemien har ført til store endringer for bedrifter innen handel og reiseliv, og vi forventer at digitaliseringen vil forsterke endringstakten ytterligere i årene framover.

Halden Næringsutvikling ønsker å tilby oppdatert kunnskap om samfunnsutviklingen, og har derfor invitert Harald Jachwitz Andersen som er direktør for Virke Handel til å dele fakta og refleksjoner om:

  • Hvilke bransjer var vekstvinnere i 2020?
  • Hvem har det tøffest om dagen?
  • Hva kan vi forvente av norsk handel i 2021?
  • Hvordan påvirker digitalisering og grensehandel næringene?

Vi håper at dette vil være interessant kunnskap for deg og din bedrift. Det vil også være mulig å stille spørsmål under frokostmøtet.

Møtet finner sted på Teams 26. januar kl 08.00-09.00, og påmelding gjøres ved å sende epost til ingeborg.laukvik@haldennu.no

Vi ser fram til å se deg!

Dele dette arrangementet

bottom of page