top of page

tir. 15. aug.

|

Halden

Hvordan tiltrekker vi kompetanse til It- media og teknologibransjen?

Hvordan kan bedriften din sikre seg fremtidig kompetanse? Behovet for IT- og mediekompetanse vil bli stadig større i tiden fremover, og ungdom kan derfor bli gull verdt for bedrifter som vil sikre seg konkurransekraft for fremtiden.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Hvordan tiltrekker vi kompetanse til It- media og teknologibransjen?
Hvordan tiltrekker vi kompetanse til It- media og teknologibransjen?

Tid og sted

15. aug. 2023, 08:30 – 10:00

Halden, Storgata 15, 1776 Halden, Norge

Om arrangementet

Hvordan kan bedriften din sikre seg fremtidig kompetanse? Behovet for IT- og mediekompetanse vil bli stadig større i tiden fremover, og ungdom kan derfor bli gull verdt for bedrifter som vil sikre seg konkurransekraft for fremtiden. Nye utdanningsprogram i videregående skole åpner nye muligheter for næringslivet. Nå kan ungdom velge mellom 5 retninger innen informasjonsteknologi og medieproduksjon – som kanskje stemmer bedre med det bedriften din trenger. Bli med på møte tirsdag 15. august og finn enda flere måter å rekruttere kompetanse til bedriften din.

  • Viken fylkeskommune, fag- og yrkesopplæring: Katrine Gustavsen, rådgiver, informerer om lærlingeordningen
  • Lærlingkompaniet Øst og Opplæringskontoret for Visuell Kommunikasjon forteller hvordan et opplæringskontor hjelper bedrifter med mange oppgaver forbundet med å ha lærling
  • Teknologibyrået WeMade deler sine erfaringer med å ha lærling i bedriften

I tillegg kommer leder for My Digital City-prosjektet, Petter Kvalvik, for å orientere om status for prosjektet, aktiviteter og planene framover. Prosjektet bidrar til en bærekraftog og fremtidsrettet samfunnsutvikling, hvor forskning og nyskaping i samarbeid med innbyggere og næringsliv skal gi en digital omstilling til beste for samfunnet.

Møtet er åpent for alle medlemmer.

Dele dette arrangementet

bottom of page