top of page

ons. 24. nov.

|

Halden

Innføring i bærekraft

Alle snakker om bærekraft! Myndigheter, kunder, ansatte og andre interessenter stiller krav til bedriftens bærekraftsarbeid og etterhvert kommer krav om rapportering, også for de små og mellomstore bedrifter.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Innføring i bærekraft
Innføring i bærekraft

Tid og sted

24. nov. 2021, 08:00 – 9:30

Halden, Storgata 15, 1776 Halden, Norge

Om arrangementet

Det kommer stadig nye krav, standarder, lover og regler fra myndigheter lokalt og internasjonalt, og informasjonsmengden er overveldende og ofte vanskelig tilnærmelig.

I samarbeid med Ecofric inviterer vi derfor til en generell innføring i bærekraft på dette kompetansehevingsseminaret, da Ecofric sitt mål er å bistå de over 600 000 SMB’ere i Norge i deres bærekraftsarbeid.

Seminaret er gratis for medlemmer av Halden Nærngsutvikling og for alle virksomheter med adresse i Halden.

Dersom du som deltaker / bedrift ønsker å lære mer, introduserer Ecofric en kursrekke med ulike temaer innenfor bærekraft, skreddersydd for små og mellomstore bedrifter på dette seminaret. Det utvikles parallelt en plattform med konkrete, skreddersydde og lønnsomme bærekraftstiltak til den enkelte bedrift og bransje. På denne måten kan bedriften jobbe med bærekraft på en enkel, lønnsom og ressursbesparende måte.

Målet med alle kursene er å gi deltakerne innsikt i hvordan bedriften kan jobbe strukturert med bærekraft på en enkel og lønnsom måte, samt kommunisere dette arbeidet internt og eksternt. Det kreves ingen forhåndskunnskap for å delta.

Alle bedrifter i Halden Næringsutvikling vil få tilbud om seks kurs med ulike temaer som til sammen vil gi bedriften en innføring i bærekraft, verktøy og prosesser dersom det er interesse for dette!

Mer informasjon kommer på seminaret 24. november.

Dele dette arrangementet

bottom of page