top of page

tor. 18. jan.

|

Plassering er ikke bestemt ennå

Møt framtidens verdiskapere!

Næringslivet i Halden får nå en unik mulighet til å møte elever som står ovenfor viktige utdanningsvalg og hvor et møte med deg og din bedrift kan være avgjørende for valget de tar videre. Vi oppfordrer til og håper på god deltakelse fra våre Halden-bedrifter.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Møt framtidens verdiskapere!
Møt framtidens verdiskapere!

Tid og sted

18. jan. 2024, 12:00 – 19:00

Plassering er ikke bestemt ennå

Om arrangementet

Næringslivet i Halden får nå en unik mulighet til å møte framtidens verdiskapere på hjemmebane! 

Vi opplever ofte å få tilbakemeldinger fra våre medlemsbedrifter med et sterkt ønske om å knytte skole og næringsliv tettere sammen. Som et ledd i dette arbeidet arrangerer vi, i samarbeid med ungdomsskolene i Halden, Halden videregående skole, Halden Montessoriskole, Halden kommune og Ungt Entreprenørskap, en felles messe hvor din bedrift får møte elevene.   

Torsdag 18. januar samler vi alle elevbedrifter fra Haldens ungdomsskoler og ungdomsbedrifter fra vgs til en felles messe på Halden videregående skole. Samme dag arrangerer også Halden vgs Åpen skole, hvor næringslivet kan møte både ungdomsskoleelever med foresatte, og elever og lærere på vgs.  I tillegg til å være med i jury under skolemessen, kan din bedrift også ha egen stand under Åpen skole.  

Du vil møte elever som står ovenfor viktige utdanningsvalg og hvor et møte med deg og din bedrift kan være avgjørende for valget de tar videre. Vi oppfordrer til og håper på god deltakelse fra våre Halden-bedrifter.  

Både vi, elevene og lærere ser fram til denne dagen sammen med deg!  

Sted: Halden videregående skole 

Dato: Torsdag 18. januar, kl. 12-17 Skolemesse. Kl 16-19: Åpen skole

Dele dette arrangementet

bottom of page