top of page

ons. 24. mars

|

Teams

Ønsker du å selge mer på nett? Lær fra de beste.

Har du allerede så mye å gjøre at du lurer på hvordan du skal få tid? Da er dette kurset midt i blinken for deg. Det er mange måter du kan gå fram for å gjøre virksomheten din mer synlig på nett. Blender og Halden Næringsutvikling har invitert tre eksperter for å snakke om hvordan du kan øke salget

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Ønsker du å selge mer på nett? Lær fra de beste.
Ønsker du å selge mer på nett? Lær fra de beste.

Tid og sted

24. mars 2021, 08:00 – 09:00 CET

Teams

Om arrangementet

Ønsker du å selge mer på nett?  Lær fra de beste.

 Har du allerede så mye å gjøre at du lurer på hvordan du skal få tid? Da er dette kurset midt i blinken for deg.

Det er mange måter du kan gå fram for å gjøre virksomheten din mer synlig på nett. Blender og Halden Næringsutvikling har invitert tre eksperter for å snakke om hvordan du kan øke salget og forbedre den digitale markedsføringen. De vil ha fokus på strategi, konkrete eksempler og praktiske tips.

Når: Onsdag 24.3 kl 8 – 9 

Hvor: Digitalt – Link vil bli tilsendt når du melder deg på.  

Hvem: Passer for alle som ønsker å selge mer digitalt. Ingen forkunnskaper nødvendig. 

Påmelding: Alt vi trenger er ditt navn og epost.  

Agenda:

1. Hva vil du oppnå? 

2. Hjelp til å definere målgruppe 

3. Hva er ABC modellen? 

4. Hvordan definere mål som betyr noe? 

5. Nettbutikkløsninger 

6. Trenger jeg en nettbutikk? Eller bør jeg bruke andre sosiale kanaler? 

7. Hvordan motivere ditt team til å jobbe mere digitalt?

Foredragsholdere: 

Karl Filip Singdahlsen

Karl Filip er utdannet lektor og sertifisert digital markedsfører. Han har fem års erfaring som sosiale medier-ansvarlig for Norges idrettsforbund og har siden 2018 driftet eget selskap. Der jobber han med strategisk- og operativ digital markedsføring for både små og store selskaper i Norge. Karl Filip har utviklet nettbutikk og hatt markedsføringsansvaret for en lokal forhandler i Sarpsborg, som siden oppstart har sett en årlig omsetningsvekst på over 300%.

Ellen Cathinka Apenes

Ellen Cathinka er kommunikasjonsrådgiver i byrået Netron AS, hvor hun jobber med kampanjer fra idé til konsept og gjennomføring, med særlig vekt på digitale flater og sosiale medier. Hun har jobbet tett med kunder som Volvat Medisinske Senter, AssaAbloy, Smart Energi og Viken Fylkeskommune.

Magnus Dahlgren

Magnus har jobbet med smått og stort innen netthandel og markedsføring i snart 15 år. Det er særlig fokus på analyse, forretningsutvikling og datadrevet markedsføring. Han har bakgrunn fra både tradisjonelle medie- og reklamebyråer og teknologiselskaper, og har alltid hatt fokus på markedsføring. Han har siden 2018 økt trykket og engasjement på lokal handel,  spesielt i kombinasjon med digitale kanaler og netthandel. Til daglig driver han et eget selskap som hjelper bedrifter med markedsføring av netthandel.

Dele dette arrangementet

bottom of page