top of page

ons. 13. des.

|

Embriq AS

Ordførerens frokostmøte

Ordførerens frokostmøte er en møteplass for næringslivet og arrangert av Halden Kommune. Halden Næringsutvikling har fast innslag på møtene.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Ordførerens frokostmøte
Ordførerens frokostmøte

Tid og sted

13. des. 2023, 08:00 – 10:00 CET

Embriq AS, Violgata 8, 1776 Halden, Norge

Om arrangementet

Vi starter som vanlig med kaffe, te og bakevarer kl 08.00.

Dagens tema og innledere:

Ordfører ønsker velkommen

Embriq v/Therese Halstvedt

Embriq er en ledende leverandør av avansert IT-drift, programvare, industriell IoT-teknologi og konsulenttjenester. De leverer løsninger som hjelper komplekse og transaksjonsintensive virksomheter med å optimalisere sin konkurransekraft.

FLÅKK v/Silje Bisgaard

Flåkk har som formål å skape arbeidsplasser for mennesker i utenforskap i samfunnet. Ved å snu om begrepet utenforskap til innenforskap, bidrar FLÅKK til en positiv samfunnsendring. Visjonen til FLÅKK omhandler at arbeid gir mening og at mening gir mestring. På den måten skapes ressurser som blir en videre faktor for ordinære arbeidsforhold i kombinasjon med en snuoperasjon av statistikken på utenforskap per idag.

Hypatia Learning v/Erlend Øverby

Hypatia Learning AS er et læringsteknologi-selskap etablert i Fredrikstad. De jobber med pedagogisk bruk av AI og rutiner for forvaltning av data produsert av elever fra digitale læringsaktiviteter. Hypatia Learning er med i 2 forskningsprosjekter sammen med Høgskolen I Østfold. AI4AfL, hvor det forskes på hvordan kunstig intelligens kan brukes for å avlaste og hjelpe lærere med å gi tilbakemeldinger til elever når de jobber med «Vurdering for Læring». ENACT er et annet forskningsprosjekt hvor målet er å utvikle metoder og prosesser som sikrer at teknologi som bruker AI gjør dette på en etisk måte.

AI+ v/Tore Lie

AI+ er en årlig internasjonal konferanse med fokus på anvendt kunstig intelligens, som arrangeres i Halden 17 - 18. april 2024.

Halden Næringsutvikling 2024-26 v/Ingeborg Marie Østby Laukvik

HNU vil presentere sin nye strategi, som angir retningen for foreningens arbeid i den kommende treårsperioden

Påmeldingsfrist: mandag 11. desember kl. 14

Dele dette arrangementet

bottom of page