top of page

tor. 29. apr.

|

Digitalt på Teams her: https://rebrand.ly

Skap verdier gjennom sirkulærøkonomi.

Denne våren legges det fram en nasjonal strategi om sirkulær økonomi og det forventes endringer i regelverk og rammeverk for å sikre utvikling av en grønn og sirkulær økonomi som utnytter ressursene bedre. Dette - og konkrete verktøy - vil Camilla Brox belyse når hun kommer til oss.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Skap verdier gjennom sirkulærøkonomi.
Skap verdier gjennom sirkulærøkonomi.

Tid og sted

29. apr. 2021, 09:00 – 11:00

Digitalt på Teams her: https://rebrand.ly

Om arrangementet

EU’s European Green Deal og EU’s handlingsplan for sirkulærøkonomi legger føringer – også for Norge. Denne våren vil regjeringen legge frem en nasjonal strategi om sirkulær økonomi. Det er ventet endringer i regelverk og rammeverk for å sikre at Norge skal være et foregangsland i utviklingen av en grønn, sirkulær økonomi som utnytter ressursene bedre. Dette vil Camilla Brox belyse når hun kommer til oss den 29. april. 

Hun vil også vise konkrete eksempler på bedrifter og organisasjoner som har lykkes med å ta i bruk sirkulære forretningsmodeller, samt gi oss metodeverktøy som kan være nyttig for de av oss som jobber med dette.

Digitalt på Teams her: https://rebrand.ly 

Camilla Brox har en Master of Management fra BI, med spesialisering i ‘Samfunnsansvar under globalisering og klimapress’, ‘Organisasjonspsykologi’ og ‘PR-ledelse & Strategisk kommunikasjon’. Siden 2017 har hun bistått bedrifter og organisasjoner i utvikling av effektive strategier for økonomisk vekst, sosial inkludering og bærekraft, og har blant annet vært engasjert som daglig leder for Norsk Senter for Sirkulær Økonomi. 

Dele dette arrangementet

bottom of page