top of page

Tid er ikke bestemt enda

|

Halden

Workshop. Tilskudd for økt kompetanse i bedriften

For 2022 er kriteriene utvidet og pengesekken større. Bli med på workshop og start søknadsskrivingen!

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Workshop. Tilskudd for økt kompetanse i bedriften
Workshop. Tilskudd for økt kompetanse i bedriften

Tid og sted

Tid er ikke bestemt enda

Halden, Storgata 15, 1776 Halden, Norge

Om arrangementet

Viken fylkeskommune har en tilskuddsordning ved navn  "Bedriftsintern opplæring" (BIO-ordningen). Her kan bedrifter søke om støtte til kompetanseheving for ansatte, som for eksempel kurs, lisenser og annen opplæring. For 2022 er kriteriene utvidet og pengesekken større. 

Vi inviterer  våre medlemsbedrifter til en praktisk gjennomgang, der dere kan komme godt i gang med selve søknadsskrivingen til denne ordningen. Det blir info om hva ordningen gjelder, og full gjennomgang av det elektroniske søknadsskjemaet. Ta med pc og start selve søknadsskrivingen på møtet. Du kan stille saksbehandleren spørsmål underveis.

Ønsker du veiledning og avklaring om ditt behov for kompetansepåfyll faller innenfor BIO-ordningen, så kontakt oss gjerne i forkant, på veronika.lund@haldennu.no.

Agenda:

  • 09.00 - 09.15: Mingling
  • 09.15: Info om BIO-ordningen v/ saksbehandler i Viken Fylkeskommune Mari Engh
  • 09.45 - 10.00: Gjennomgang av søknadsskjemaet med spørsmål fra deltakere underveis. Her kan bedriftene følge med, skrive parallelt og stille spørsmål knyttet til deres behov.
  • Workshop 10.00 - 11.00: De møtedeltakerne som vil, kan fortsette skrivingen (og kanskje innsending?) i sparring med hverandre og med Halden Næringsutvikling

Arrangementet er gratis og det blir enkel servering. 

Dele dette arrangementet

bottom of page