top of page
Søk
  • Forfatterens bildeVeronika Lund

70 medlemmer og samarbeidspartnere samlet til årsmiddag!


Mandag 28. mars avholdt Halden Næringsutvikling sin Generalforsamling og historiens første årsmiddag. Årsmiddagen bestod av tre-retters middag og bordsetet var akkopagnert med talere og kulturelle innslag. Deriblant en herlig opera fra Opera Østfold som portretterte Halden.


Haldens Klubs lokaler var fylt med lokale næringsdrivende, og styreleder Øystein Falch kunne gledelig ønske velkommen til det som kommer til å bli en årlig tradisjon for foreningens medlemmer. Kvelden ble godt ledet av toastmaster, Martin Andreasson fra Norsk Nukleær Dekommisjonering.


Halden Næringsutvikling har siden oppstarten i 2019 vokst seg til byens største fellesskap av bedrifter, og består nå av om lag 130 bedrifter. Og det er en stor glede for oss å se at foreningen stadig tiltrekker seg nye medlemmer, som vil ta del i Haldens største fellesskap for næringslivet.


Vi er takknemlige for det gode samarbeidet med medlemmene våre. Vi ser viktigheten og den gode synergien av å vite om hverandre, ha tillit til hverandre, samarbeid og framsnakke hverandre. Dette gjør at vi står enda sterkere samlet. Vi opplever at samspill og god dialog bidrar til å løse små og store utfordringer. Det gjelder også dialogen og samarbeidet mellom kommune og næringsliv.


Tusen takk for en fantastisk fin kveld sammen med dere alle ⭐️18 visninger0 kommentarer

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page