top of page
Søk
  • Forfatterens bildeVeronika Lund

Nærmere 80 personer samlet til historiens første #næringsLIV

Torsdag denne uken hadde vi gleden av å arrangere historiens første næringsLIV i de flotte lokalene på Byparken , og vi ble greit gira da det kom nærmere 80 personer!


Temaet for dagen var utvikling i sentrum og vi ville utforske hvilke muligheter som oppstår når man skal bygge en helt ny bydel. 🌃🏗👷‍♀️Halden næringsutvikling vil gjerne ha en levende diskusjon om hva vi vil med Halden sentrum og ønsker å tilrettelegge for nye impulser og ny inspirasjon.


Derfor inviterte vi «mannen bak Barcode», Geir Haaversen fra A-lab, som gav oss et fantastisk innblikk i hvordan man har jobbet i Bjørvika og Bispevika.


Og Kari Halvorsrud som er ny Næringssjef i Fredrikstad, fortalte om hvordan Fredrikstad gikk fra å ha tomme lokaler i sentrum for 15 år siden, til å syde av liv i 2022.


Deretter gav vårt prominente panel sine perspektiver på hva som blir viktig sentrumsutvikling i de neste årene, særlig på Sydsiden. Takk til Linn Laupsa, Fredrik Holm, Jens Bakke, Thore Lærum og Eivind Borring Hansen for gode refleksjoner!


Vi føler oss inspirert og gleder oss allerede til neste næringsLIV 24. november 🌟🎉21 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page