top of page
Søk
  • ingeborglaukvik

Halden har fått ny næringsutvikler

Ingeborg Marie Østby Laukvik er ansatt som daglig leder av Halden Næringsutvikling (HNU).


Hun er ansatt etter en grundig rekrutteringsprosess og vil tiltre som Haldens nye næringsutvikler utpå nyåret 2020. Ingeborg Laukvik er vel kjent med Halden, har en solid utdannelse, og til tross for relativt ung alder en omfattende erfaring fra næringslivet, politisk arbeid og en rekke større organisasjoner.

Ingeborg Laukvik kommer nå fra Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) der hun har jobbet med utdanning, forsknings- og innovasjonspolitikk.


Ingeborg Laukvik er utdannet statsviter ved UiO og har en mastergrad i entreprenørskap og innovasjon fra Norges miljø- og biovitenskaplige universitet (NMBU). Generell studiekompetanse har hun fra Halden videregående skole.

I NHO har Ingeborg Laukvik hatt en rekke omfattende prosjektarbeider, og har blant annet ledet arbeidet med NHOs Årskonferanse.

I tillegg har hun hatt en rekke tunge styre- og tillitsverv innen sektoren for høyere utdanning og forskning. Ingeborg Laukvik har også vært varamedlem i Kommunestyret i Halden kommune.


I jobben som daglig leder for HNU er målet å skape utvikling og næringsaktivitet på tvers av bransjer. I samarbeid – ikke minst med kommunen – er ønsket at Halden skal bli en enda større og sterkere næringskommune.

Prosessen rundt ansettelse av daglig leder for HNU har vært meget omfattende. Hele 27 personer søkte stillingen. HNU har i arbeidet fått god støtte fra det lokale rekrutteringsfirmaet Bee2Bee.

Et enstemmig styre i Halden Næringsutvikling sluttet seg i slutten av november til forslaget om kandidatvalg fra egen rekrutteringsgruppe og Bee2Bee.

Ingeborg Marie Østby Laukvik har allerede begynt planleggingen av flytting fra Oslo tilbake til Halden.

20 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page