top of page
Søk
  • veronikalund

Portrettintervju med Tom-Willy Prangerød, Banksjef i SpareBank1 Østfold Akershus

SpareBank1 Østfold Akershus er en av våre viktige bidragsytere. Bli bedre kjent med banksjefen, Tom-Willy Prangerød.Visjonen vår er å bli regionens anbefalte bank – fordi vi bryr oss. Etter snart 200 år med lokal bankdrift sitter engasjementet og ambisjonen om å være en nær og trygg bank som bryr seg i ryggraden, sier Tom-Willy Prangerød.

SpareBank1 Østfold Akershus har en lang historie og et sterkt engasjement for lokalsamfunnene de betjener. Banken bidrar betydelig gjennom gavevirksomhet og samarbeid med lokalt næringsliv og organisasjoner. I Halden har de de siste årene støttet flere prosjekter og sponset lokale lag og foreninger.

Kjernevirksomheten vår er verdiskapning gjennom å tilby konkurransedyktig finansiering, sparing og rådgivning. Vi kombinerer enkle digitale banktjenester med personlig rådgivning ved våre seks lokalkontorer, forklarer Prangerød.

SpareBank1 Østfold Akershus tilbyr også eiendomsmegling og har et eget regnskapshus. Banken lykkes fordi de er genuint opptatt av kundene og lokalsamfunnene. Relasjonene med kundene er sentrale, og rådgiverne bor og jobber i de samme områdene som de betjener.

Selv om de fleste foretrekker mobilbank eller nettbank til daglig, setter mange pris på en prat med et ekte menneske når større hendelser i livet påvirker økonomien, sier Prangerød.

Banken er en aktiv medspiller for utviklingen av frivilligheten og organisasjonslivet der de driver bank. Gjennom gavevirksomheten bidrar de økonomisk til en rekke gode prosjekter og aktiviteter. I 2022 var bidraget fra gavevirksomheten på 62 millioner kroner for regionen. En stor del av disse midlene kanaliseres gjennom stiftelser, som Sparebank1-stiftelsen Halden.

Jeg tror kundene velger oss på grunn av kombinasjonen av våre dyktige medarbeidere, lokal tilstedeværelse, konkurransedyktige betingelser og enkle tjenester. For de som låner penger og handler bolig, er det også praktisk at alle tjenestene er samlet på ett sted, sier Prangerød.
Det jeg er mest stolt av som leder, er alle de flotte folkene som jobber her og deres innsats for kundene hver dag. Samfunnsengasjementet vårt gir ekstra energi og gjør jobben meningsfull. Jeg er stolt av å jobbe i en bank hvor en betydelig del av overskuddet gis tilbake til lokalsamfunnene, avslutter Prangerød.

Våre Halden-byggere er viktige bidragsytere til Haldens vekst og utvikling, og som tar et ekstra ansvar for å bygge både byen og foreningen for framtiden. De viser et brennende engasjement for byens næringsliv og har et genuint ønske om å bidra til morgendagens nye løsninger. Stor takk til vår partner Sparebank1 Østfold Akershus!


64 visninger0 kommentarer

Commenti


bottom of page