top of page

tor. 22. sep.

|

Byparken Halden, Jernbanetorget 2

Velkommen til næringsLIV

Velkommen til vår nye møteplass for medlemmer! På næringsLIV samles vi for inspirasjon, nettverksbygging og faglig påfyll. Her kan du bygge nye relasjoner og legge grunnlag for nye samarbeid. 22. september setter vi søkelys på BYUTVIKLING i Halden sentrum.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Velkommen til næringsLIV
Velkommen til næringsLIV

Tid og sted

22. sep. 2022, 14:00 – 16:00

Byparken Halden, Jernbanetorget 2

Om arrangementet

22. september setter vi søkelys på BYUTVIKLING i sentrum og vi skal utforske hvilke muligheter som oppstår når man blant annet skal bygge en helt ny bydel. Vi ønsker en levende diskusjon om hva vi vil med Halden sentrum og ønsker å tilrettelegge for nye impulser og ny inspirasjon. 

Vi starter arrangementet med mix and mingle - og lett servering -  før inspirasjonsprogrammet starter:

14.15: Geir Haaversen, arkitekt og daglig leder i A-lab, og også kjent som «Hjernen bak Barcode» skal lære oss om hvordan de har tenkt rundt store prosjekter og bygulv-utvikling i, blant annet, Bjørvika.

14:45: Kari Halvorsrud er ny Næringssjef i Fredrikstad, og kommer for å snakke om hvordan Fredrikstad har jobbet med sentrumsutvikling de siste 10 årene, særlig langs elva og i Værste-området.

15:10: Panelsamtale om framtidig byutvikling. Panelet gir sine refleksjoner etter innleggene fra våre inviterte gjester & gir sine perspektiver på hva som blir viktig sentrumsutvikling i de neste årene, særlig på Sydsiden.  I panelet hører du blant annet:

· Thore Lærum, daglig leder iblant annet Ankergaarden AS og Halden Håndverkstjenester

· Linn Laupsa, varaordfører fra Arbeiderparitet

· Fredrik Holm, ordførerkandidat fra Høyre

· Jens Bakke, gruppeleder i Senterpartiet

Dette er et arrangement for våre medlemsbedrifter i foreningen. Vi vil også være med i dette fellesskapet, og få delta på næringsLIV

Dele dette arrangementet

bottom of page