top of page
Søk
  • Forfatterens bildeVeronika Lund

Næringsminister Jan Christian Vestre åpnet klyngen!


Smart Innovation Norway er knallgode på klynger allerede, Institutt for Energiteknikk (IFE) er ledende innenfor digital dekommisjonering og bruk av roboter, Halden kommune er kåret til en av Nordens mest innovative kommuner, og Norsk Nukleær Dekommisjonering (NND) har spisskompetanse som vi er helt avhengige av i dette arbeidet.

Dette var attesten til Halden fra næringsminister Jan Christian Vestre da han åpnet den nye "Klyngen for dekommisjonering og gjenbruk" mandag 4. april. Klyngen i Halden skal bidra til at Norge kan ta en ledende posisjon innen nedbygging av store anlegg som atomkraftverk og oljeplattformer. Halden Næringsutvikling er stolt samarbeidspartner⭐️ Les mer i pressemeldingen.


I selskap med Næringsminister Jan Christian Vestre , ordfører i Halden kommune Anne-Kari Holm, klyngeleder Nicholas Richards, CEO i Norsk nukleær dekommisjonering (NND) Pål Mikkelsen, fylkesråd for næring i Viken Johan Edvard Grimstad, Magnar Kristiansen i Leif Grimsrud AS, Visepresident i Institutt for energiteknikk Tomas Eric Nordlander, Ellen Marie Forsberg, leder i NORSUS og Kjell Reidar Mydske i Smart Innovation Norway, fikk vi i dag dele våre betraktninger i det som vil skape store og nye muligheter for Haldens bærekraftige og innovative næringsutvikling.


4 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page