top of page
Søk
  • veronikalund

Portrettintervju med Jørn Berg, administrerende banksjef i Berg Sparebank


Berg Sparebank er en av våre viktige bidragsytere. Bli bedre kjent med administrerende banksjef, Jørn Berg.Jeg er mest stolt av bankens dyktige medarbeidere som leverer gode kundeopplevelser og som utgjør en forskjell for våre kunder, sier Jørn Berg.

 

Han har vært administrerende banksjef i Berg Sparebank siden 2007 og jobbet i den samme banken siden 1996.

 

Berg Sparebank er et lokalt og fullservice finanshus for bedrifter og privatpersoner, og tilbyr alt innen hverdagsbank, sparing, plassering, finansiering og forsikring. Sentralt plassert i byens gågate sitter 21 medarbeidere som leverer tjenester til både bedrifts- og privatmarkedet.

 

I Berg Sparebank er vi opptatt av å ta kundens situasjon på alvor, og det gjør vi gjennom å legge vekt på behov, tillit, lokal tilstedeværelse og korte beslutningsevner, sier Berg.

 

Banken ble etablert i 1915, men har historie som strekker seg helt tilbake til 1800-tallet.

 

I dag er visjonen vår å styrke lokalsamfunnet, og det gjør vi gjennom å være en attraktiv finansiell partner som har raske beslutningsveier og yter høy servicegrad. I tillegg har vi valgt å være en sterk støttespiller for lokal idrett og kultur, og en aktiv medeier i selskaper som har til formål å fremme lokalsamfunnet.

 

Når vi spør om hva det er som gjør at kundene kjøper hos nettopp Berg Sparebank, svarer Berg at det skyldes en god kombinasjon av lokal tilstedeværelse, konkurransedyktige betingelser og ikke minst medarbeidere som skaper gode kundeopplevelser.

 

 

Våre Halden-byggere er viktige bidragsytere til Haldens vekst og utvikling, og som tar et ekstra ansvar for å bygge både byen og foreningen for framtiden. De viser et brennende engasjement for byens næringsliv og har et genuint ønske om å bidra til morgendagens nye løsninger. Stor takk til vår partner Berg Sparebank!


85 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page